Termeni si conditii

 1. Termeni generali
  • Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.ajutordeprimar.ro, numit generic in continuare „Ajutor de primar”.
  • Site-ul Ajutor de primar este proprietatea SC MACPIXEL SRL, societatea fiind numita in continuare in acest document „administratorul site-ului”.
  • Utilizarea site-ului Ajutor de primar, logarea si postarea pe site presupun implicit acceptarea termenilor si conditiilor enumerate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.
 2. Reguli de utilizare
  • Pentru a putea posta pe site-ul Ajutor de primar, utilizatorii trebuie sa isi creeze mai intai un cont pe site.
  • Postarile utilizatorilor, precum si comentariile la postari, sunt moderate de catre administratorul site-ului inainte de a fi publicate pe site.
  • Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a prezenta intr-o forma cenzurata acele postari sau comentarii trimise spre publicare pe care le considera, in mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.
  • De asemenea, utilizatorul trebuie sa inteleaga ca nu poate publica pe site-ul Ajutor de primar nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, mesaje cu informatii confidentiale, mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea site-ului Ajutor de primar, mesaje de tip de „joc piramidal” sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, ca si orice mesaje care contin texte ilegale, imorale, injurioase, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi pe care le poate avea un tert.
 3. Drepturile asupra continutului site-ului
  • SC MACPIXEL SRL ofera acces liber la site-ul Ajutor de primar si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, non-comerciale. Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de SC MACPIXEL SRL. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea explicita, scrisa de SC MACPIXEL SRL.
  • Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea SC MACPIXEL SRL. Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris al Societatii SC MACPIXEL SRL , aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care site-ul ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de SC MACPIXEL SRL si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip.
  • SC MACPIXEL SRL poate furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. SC MACPIXEL SRL nu garanteaza, nu este si nu poate firesponsabila in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. SC MACPIXEL SRL nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de/sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.
  • Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de SC MACPIXEL SRL prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.
  • SC MACPIXEL SRL isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate in distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita SC MACPIXEL SRL sau partenerii, produsele, serviciile si angajatii acestora. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.
 4. Confidentialitate si informatii personale
  • Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC MACPIXEL SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
  • Datele personale prelucrate de site-ul Ajutor de primar sunt: adresa de email, informatie oferita de catre utilizator in momentul crearii unui cont pe site. Adresele de email vor fi stocate in baze de date computerizate.
  • Adresa de email a utilizatorului nu va fi facuta publica, ea va fi folosita doar pentru trimiterea de notificari (spre exemplu, la aprobarea/respingerea unei postari) sau daca utilizatorul doreste modificarea parolei.
  • Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor.
  • Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare.
  • Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, SC MACPIXEL SA nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele care pot aparea.
  • Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa printr-un email la office@ajutordeprimar.ro.
 5. Legatura cu alte site-uri
  • Utilizatorii inteleg si accepta ca site-ul Ajutor de primar poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet, inclusiv site-uri personale (bloguri), site-urile furnizorilor de produse si/sau servicii catre care trimit bannerele publicitare postate pe site ori microsite-uri publicitare, dar fara a se limita la acestea, care sunt considerate de administratorul aite-ului utile in legatura cu aontinutul site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa.
  • Administratorul site-ului Ajutor de primar este absolvit de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre administratorul site-ului. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre administratorul site-ului. In momentul in care utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acestor site-uri.
 6. Limitarea raspunderii
  • Administratorul site-ului Ajutor de primar nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul publicat pe site de catre utilizatori.
  • Utilizatorii inteleg si accepta ca administratorul site-ului Ajutor de primar este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea site-ului.
  • Utilizatorii inteleg si accepta ca administratorul site-ului Ajutor de primar este absolvit de orice raspundere pentru mesajele publicitare postate pe site, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare.
 7. Modificarea Termenilor si Conditiilor
  • Administratorul site-ului are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si conditii sau Termenii si conditiile in intregime, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori.
  • Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre oricare dintre uilizatori prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site ori prin accesarea site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului utilizator de a inceta de indata accesarea site-ului.